hulp bij solliciteren, sollicitatietraining en loopbaanbegeleiding.

Loopbaanbegeleiding In-Company

Loopbaanbegeleiding geeft inzicht.

Organisaties en medewerkers zijn constant in beweging. Door de huidige omstandigheden op de arbeidsmarkt laten mensen zich leiden door externe factoren. Is er genoeg werk? Krijg ik een vast contract? Kan ik niet beter blijven zitten waar ik zit? Ik wordt ontslagen, wat nu?.

Loopbaanbegeleiding helpt je bij het maken van de juiste carrière keuzes. In een aantal sessies wordt je begeleidt door een loopbaancoach. Een loopbaancoach kijkt in eerste instantie naar interne persoonlijke factoren. Wat wil je, wat motiveert je, welke competenties heb je etc. Je krijgt antwoorden op je vragen:

 

  • Wat is de juiste baan voor mij?
  • In wat voor een organisatie voel ik mij thuis?
  • In wat voor een werkomgeving komen mijn talenten het beste uit?
  • Wat wil ik nou eigenlijk en hoe zie ik de toekomst?

 

Nadat je antwoorden hebt gekregen op jouw loopbaanvragen heb je een helder doel voor ogen.  Nu ben je klaar om de juiste stappen te gaan zetten. Ook hierbij kan een loopbaancoach je helpen.

Onderaan deze pagina staat een contactformulier voor meer informatie.

 

 

 

Loopbaanbegeleiding helpt bij verandering…

 

Carriere keuzes behoren tot de categorie belangrijkste keuzes die je maakt tijdens je leven. Een leuke baan, gewenste inkomsten en een mooie toekomst zijn niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Toch staan we zelf aan de basis van ons eigen succes. Dat begint met bewustwording, wat wil ik en wat kan ik. Daarna kun je veel gerichter opzoek naar de mogelijkheden en kun je kansen creëren.

Loopbaanbegeleiding helpt mensen bij het maken van de juiste carrière keuzes. In een aantal sessies wordt iemand begeleid door een loopbaancoach. Door het voeren van diepgaande gesprekken, het maken van persoonlijke testen en opdrachten krijgen zij inzicht en antwoord op vragen.

Afhankelijk van de doelen en ontwikkelingsvragen maakt de loopbaancoach na een intakegesprek een voorstel op maat. Het voorstel kan betrekking hebben op 1 medewerker of voor meerdere.

Voor meer informatie vul je het onderstaande contactformulier in.

Contactformulier In-Company diensten

Middels dit formulier kunt aangeven waar uw interesse naar uit gaat. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en vragen te beantwoorden.