hulp bij solliciteren, sollicitatietraining en loopbaanbegeleiding.

Feedback op Linkedin profiel

jouw Linkedin profiel = jouw 1e indruk op social media

Een Linkedin Profiel is niet hetzelfde als een CV. Of je nou op zoek bent naar een baan, of open staat voor carrière kansen, Linkedin bepaalt een deel van jouw zakelijk imago.

Niet iedereen maakt gebruik van de alle mogelijkheden die Linkedin biedt. Een geoptimaliseerd profiel zorgt er voor dat je je imago versterkt, in contact komt met interessante mensen, je je netwerk kunt uitbreiden en meer jobopportunities krijgt aangeboden. Je doet er daarom goed aan om een professional er naar te laten kijken. Wij beoordelen een Linkedin profiel, zoals een recruiter dat doet. Je krijgt heldere feedback en concrete tips ter verbetering.

 

Stap1 ) Onderaan deze pagina kun je de URL van jouw Linked-in profiel mailen.

Stap 2) Rond daarna je bestelling en betaling af door op de knop “Bestel” te drukken.

FB03

more

€50.00

Jouw Linkedin profiel = jouw visitekaartje voor recruiters!

Linkedin is een bron die bijna geen enkele recruiter meer overslaat als hij geschikte kandidaten selecteert voor een vacature. Het is daarom erg belangrijk dat jouw Linkedin profiel ook een professionele eerste indruk geeft. Om je profiel te optimaliseren kun je persoonlijke feedback en tips krijgen van een professional. Wij weten waar je op moet letten en wat je kunt doen om je LinkedIn profiel te verbeteren.

[ezcol_2third]

Aanvraag Feedback Linked-in profiel

Middels dit formulier kan je de URL link van je profiel mailen. Ga naar je linkedin profiel. Onderaan je foto zie je de URL staan van je publieke profiel. Kopieer deze URL en plak deze in onderstaande regel.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]Linked-in publiek profiel[/ezcol_1third_end]

 

Wil je meer weten over hoe je via Linkedin en andere sociale media je netwerk kunt uitbreiden en vacatures kunt vinden? Kijk dan ook eens naar ons trainingsaanbod.