hulp bij solliciteren, sollicitatietraining en loopbaanbegeleiding.

Sollicitatietraining, is dat iets voor mij?

Veel mensen vinden solliciteren lastig. Dat kan zijn omdat zij nerveus of gespannen zijn, of gewoon niet goed weten hoe ze een brief of CV moeten opstellen, die vervolgens ook leidt tot een uitnodiging voor een gesprek. Als je dan aan tafel zit bij een potentiële werkgever, dan wil je je natuurlijk ook goed presenteren. Met sollicitatietraining kun je jezelf vaardiger maken in de diverse zaken die bij solliciteren komen kijken. Tevens wordt je je meer bewust van sterke kanten en jouw toegevoegde waarde voor een  werkgever. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en sta je steviger in je schoenen. Op deze manier maak je meer kans om geselecteerd te worden en uiteindelijk de baan te krijgen.

sollicitatietraining

Wat is de inhoud van een sollicitatietraining?

De meeste sollicitatietrainingen leren je hoe je een brief of een CV moet schrijven en hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Bij De Sollicitatietrainer bieden wij mensen de keuze of zij een training willen volgen waar alle aspecten van het solliciteren aan bod komen, of dat zij alleen bijgespijkerd willen worden op een specifiek onderwerp. Op deze manier bieden wij voor iedereen een gepast en interessant trainingsprogramma.

Welke sollicitatievaardigheden wil je leren?

  • Loopbaan en zelfleiderschap
  • Schrijven van een CV
  • Schrijven van een sollicitatiebrief
  • Personal Branding
  • Elevator Pitch
  • Social Media en netwerken
  • Een sollicitatiegesprek voorbereiden
  • Een sollicitatiegesprek voeren.

In welke vorm wordt de sollicitatietraining gegeven?

Klassikale training

Virtuele training

Individuele training

Incompany training

In onze klassikale trainingen volg je samen met andere deelnemers (maximaal 10) de training. We hebben trainingen van 3 dagen, maar ook van 1 of een halve dag. De trainingen zijn interactief en praktijkgericht. Onder begeleiding van de trainer leer je de theorie direct toepassen in jouw eigen praktijk. Op deze manier heb je direct resultaat. Ga naar het aanbod.

Uniek is de mogelijkheid om via internet live een training bij te wonen. Vanaf je eigen PC of laptop treed je binnen in ons virtueel trainingslokaal. Je bespaart tijd en geld want je hoeft niet te reizen! Samen met de trainer en andere deelnemers volg je een workshop of training op een specifiek onderwerp en ga je direct interactief aan de slag. Ga naar het aanbod.

Wil je liever niet met andere deelnemers in een groep. Dat kan! Wij bieden ook individuele begeleiding in de vorm van personal coaching en loopbaanbegeleiding. Samen met je coach bepaal je je eigen leerdoelen, waarmee jullie in een aantal sessies aan de slag gaan. Persoonlijk en effectief! Ga naar het aanbod.

Wilt u met uw bedrijf voor een groep medewerkers een sollicitatietraining? Neem dan gerust contact met ons op. Afhankelijk van uw situatie en wensen, maken wij een sollicitatietraining op maat. Desgewenst in combinatie met loopbaanbegeleiding of personal coaching. Ga naar het aanbod.