hulp bij solliciteren, sollicitatietraining en loopbaanbegeleiding.

Het sollicitatiegesprek

Een sollicitatiegesprek kan erg erg spannend zijn. Het is een momentopname waarin jij een zo goed mogelijke indruk wil maken. Het daarom belangrijk dat je je in eerste instantie goed voorbereid. Daarmee heb je al een slag gewonnen, want het is opvallend dat veel mensen slecht voorbereid op een sollicitatiegesprek verschijnen.

Een goed gesprek met een recruiter.

De Sollicitatietrainer heeft in samenwerking met een aantal recruiters en managers uit het bedrijfsleven een 2-tal trainingen ontwikkeld. Je leert dat er verschillende vormen van sollicitatiegesprekken zijn, en wat je kunt verwachten. Naast de voorbereiding, leer je ook diverse gesprekstechnieken.

Als hulpmiddel raden we je aan om het pakket te kiezen met de DISC persoonlijkheidsanalyse. Deze geeft direct inzicht in jouw sterke punten, jouw voorkeursstijl van communiceren en hoe je je communicatie kunt aanpassen om eerder een goede “klik” te krijgen met een recruiter.

Lees Tip!


9789047003687-240x300

Vraag informatie aan

Info groepstraining Sollicitatiegesprek?

sollicitatiegesprek assessment

info virtuele training Sollicitatiegesprek?

Training sollicitatiegesprek

Tips sollicitatiegesprek

Lees hier vast 5 tips waar je je voordeel mee kunt doen als ben uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Wil je meer leren om goed voor de dag te komen bij een sollicitatiegesprek? Kijk dan bij onze trainingen.