hulp bij solliciteren, sollicitatietraining en loopbaanbegeleiding.

Wat kan een personal coach voor jou doen?

Personal coaching is effectief bij allerlei werkgerelateerde en vaak ook persoonlijke problemen.

Mijn achtergrond is zeer divers. Ik heb ervaring als recruiter, manager en medewerkers. Daarnaast werk ik als psychosociaal counselor. Door mijn gecombineerde ervaring in zowel de psychosociale hulp als ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat om op een net wat diepere laag te werken dan de doorsnee bedrijfscoach en heb ik meer kennis en feeling met het bedrijfsleven dan de doorsnee psycholoog.

Voor welke problematieken kan je terecht?

  • stress en burn-out
  • assertviteit
  • pesten op het werk
  • negatief zelfbeeld en / of faalangst
  • omgaan met conflicten
  • grenzen aangeven
  • angsten en fobie├źn (bijvoorbeeld sollicitatieangst of angst voor het spreken in het openbaar)
  • verwerken van ontslag

 

Young Man with His Hand on His Forehead

Informatie aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.